“Akıllı Devir Paketi ile paket israfına son veriyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerin seçtikleri pakette dakika, internet ve SMS faydalarının bitmemesi durumunda, bir sonraki aya devredilmesine imkan tanıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 1 Nisan’dan itibaren uygulamaya girecek bir diğer açılımla, paket aşım derdine de son veriyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “Akıllı Aşım Paketi” ile paketlerindeki dakikalarının bitmesi durumunda, 6 TL’ye 20 dakika Aşım Paketi ile avantajlı konuşma yapabilecek.

“Yurt içinde ya da yurt dışına çıktığı zaman tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin endişe duymadan iletişimlerini sürdürmelerini istiyor, paketlere ne kadar ödeme yapacağını bilmelerini önemsiyoruz”


Kuzey Kıbrıs Turkcell, mobil dünyasında kaliteli, kesintisiz ve avantajlı iletişimi müşteri odaklı bir yaklaşımla ileriye taşıdı, “Faturalı Akıllı Paketler Dünyası”nı tanıttı.
“Akıllı Yurt Dışı” paketinin yanı sıra yurt içinde de avantaj sağlayan ‘Akıllı Aşım’ ve ‘Akıllı Devir’ paketlerini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerin kullanımlarına göre kendi seçecekleri ve ihtiyaç anında otomatik devreye giren“Faturalı Akıllı Paketler Dünyası”nı sundu.


Ayhan Barış: “Faturalı hatlarda paketler dünyamızı yeniledik”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış “amacımız müşteri ihtiyacına cevap veren esnekliği paketlere katmak” diyerek, müşterilerin paketlerini kullanırken daha hesaplı ve kafalarının daha rahat olmasını amaçladıklarını belirtti.
“Yurt içinde ya da yurt dışına çıktığı zaman tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin endişe duymadan iletişimlerini sürdürmelerini istiyor, paketlere ne kadar ödeme yapacaklarını bilmelerini önemsiyoruz” diyen Ayhan Barış, “Faturalı paketler artık çok daha akıllı olacak. Müşterimiz her defasında kısa numara ve kelime hatırlamak durumunda kalmadan, beklentilerine kavuşacak” şeklinde konuştu.
Müşterilerin beklentilerini araştırarak, onları dinleyerek ve kullanım alışkanlıklarını gözlemleyerek çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, yeni Akıllı Paketler Dünyası ile paket israfı ve paket aşımından kaynaklanan endişelerin ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.


‘Paket İsrafına Son’

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, seçtikleri paket içerisindeki dakika, SMS ve internet faydalarının bitmemesi durumunda, 1 Mart’tan itibaren bunu bir sonraki aya devredebilecek.
‘DEVIR’ yazarak 6767’ye SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 9 TL karşılığında, paket faydalarını devrederek, sonraki ayda da kullanmaya devam edecek.
‘Akıllı Devir Paketi’, iptal edilmediği sürece her ay otomatik olarak devreye girecek.
“Akıllı Devir Paketi ile paket israfına son veriyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, “Paketinizdeki dakika, internet, SMS bitmedi mi? Artık bir sonraki aya devredebiliyorsunuz” şeklinde konuştu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere sürekli yeni avantajlar sunduklarını anlatan Ayhan Barış, “Eğer paketinizde devreden bir fayda yoksa, 9 TL faturanıza yansımayacak” bilgisini de paylaştı.
“Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere özel bir avantajımız daha var” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, “Eğer paketinizden bir sonraki aya yalnızca SMS devredilmişse, devir ücreti alınmayacak” dedi.
‘Akıllı Devir Paketi’nden bireysel faturalı Her Yöne Paket müşterileri, bireysel ve kurumsal faturalı Gold Mini, Gold, Platinum, Gold Small, Gold Large, Gold XLarge, Kamu 300 ve Kamu 500 müşterileri yararlanabilecek.

1 Nisan’dan itibaren “Paket Aşım” derdine de son

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 1 Nisan’dan itibaren uygulamaya girecek bir diğer açılımla, “paket aşım derdine de son vermeyi” hedefliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin paket dakikalarının bitmesi durumunda, 6 TL’ye 20 dakikalık “Akıllı Aşım Paketi” otomatik devreye girecek.
‘ASIM’ yazarak 6767’ye SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, her ay bu avantajdan yararlanacak.
‘Akıllı Aşım Paketi’ ile ilgili şu bilgiler verildi:
“Akıllı Aşım paketi ile 6 TL’ye KKTC’de geçerli yurtiçi her yöne 20 dakika sunulmaktadır. Paketiniz ile sunulan yurtiçi her yöne dakikalar bitince aşım paketiniz otomatik başlar, 6 TL’ye 20 dakika hattınıza yüklenir. Bir sonraki fatura dönemi paket faydalarınız yenilenene kadar, 6 TL’ye 20 dakikalık aşım paketiniz bittikçe otomatik olarak yenilenir. Akıllı Aşım paketinden bireysel faturalı Her Yöne Paket müşterileri, bireysel ve kurumsal faturalı Gold Mini, Gold, Platinum, Kamu 300 ve Kamu 500 müşterileri faydalanabilir.”

‘Akıllı Yurt Dışı Paketi’

Kuzey Kıbrıs Turkcell, daha önce açıkladığı ‘Akıllı Yurt Dışı Paketi’ ile müşterilerine, yurt dışı ziyaretlerinde hesaplı iletişim imkânı sağlıyor.
111 ülkede Turkcell avantajlarının kullanılabileceği açıklanan “Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold müşterilerin hatlarına günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB data yükleniyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “111 ülkede roaming yok” denilerek, yeni kampanyanın kullanımı hakkında şu bilgiler verilmişti:
“Pakete AKILLI yazıp 6767'ye kısa mesaj göndererek talep yapabilirsiniz. Bir kez talep yaptıktan sonra bir daha ek talep yapmanıza gerek olmadan, otomatik olarak her yurtdışı seyahatlerinizde arama, aranma, kısa mesaj yollama veya internete girmeniz durumunda paketiniz otomatik başlayacaktır.”
 
Editör: TE Bilisim