KAV’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Alpet, CyprusXP Group, Pınar Başman Güner ve Yakın Doğu Üniversitesi sponsorluğunda gerçekleşecek konserin geliri, vakfın “Toprak ve Suda Kanserojen Metal Analizleri Projesi”ne aktarılacak.

Tüm Deniz Plaza şubelerinden satın alınabilecek konser biletleri, 0533 863 49 29 numaralı telefondan da temin edilebilecek. Konser saat 20.00’de  başlayacak.

Her tür kanser hastalığının yayılmasını önlemek, bu amaçla araştırmalar yapmak, kanserli hastaların tedavi ve rehabilitasyonları için olanaklar yaratmak, bilimsel çözümler üretmek ve kanserden korunma yöntemleri konusunda Kıbrıs halkının bilinçlendirilmesini sağlamak üzere projeler geliştiren Kanser Araştırmaları Vakfı, yapılan bağış ve yardımlarla faaliyetlerini sürdürüyor.

CEM KAFKAS KİMDİR?

Haziran 1973 Beyarmudu doğumlu olan Kafkas, Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 11 yıl boyunca Türkiye Radyo Televizyon (TRT) Kurumu’nun ilk Kıbrıslı Türk sanatçısı olarak görev yapan Cem Kafkas halen BRT’de müzik danışmanlığı görevini yürütüyor.
Editör: TE Bilisim