Serdar Denktaş’ın makamda olmaması nedeniyle heyeti Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürü Çelebi Ilık karşıladı.

Yarın son Bakanlar Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini ve ardından seçim yasaklarına girileceğine dikkati çeken CAS çalışanları, bugünün sıkıntılarının giderilmesi açısından kendileri için son fırsat olduğunu, dolayısıyla Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile görüşerek kendilerine bir yanıt vermesini istediklerini dile getirdiler.

Bugüne kadar Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın her zaman için kendilerine yardımcı ve destek olduğunu da hatırlatan çalışanlar; “Denktaş’a defalarca teşekkür ediyoruz” dediler.

CAS ÇALIŞANLARI

CAS çalışanları; “Serdar Denktaş bugüne kadar yanımızda oldu. Bugün tekrardan bir teyit alıp yarın mutlu haberlerle evimize gitmek isteriz. Bu nedenle biz buradayız. Amacımız ortalık karıştırmak veya kırıp dökmek değil. Diyalogdan yanayız. Topu birbirine atmak doğru değil, sorumlu iktidarın hangi ortağı ise bilelim, belirsizlik ortadan kalksın. Serdar Denktaş’tan olumlu, olumsuz bir basın açıklaması talep ediyor. Yarın son Bakanlar Kurulu toplantısı, ardından seçim yasakları giriyor. Dolayısıyla yarın bizim son şansımız. Olmazsa iki (2) ay daha çatırda kalacağız. Bu işi neticelendirmeden, biz bu çatırı kaldırmayacağız” dedi.

ILIK
CAS çalışanlarını karşılayarak sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürü Çelebi Ilık ise, Bakan Denktaş’ın programından ötürü bakanlıkta bulunmadığını, ancak bugün burada söylenecek ve tüm taleplerin Bakan Denktaş’a iletileceğinden şüphe duymamalarını dile getirererek; “buyrun misafirimiz olun, sormak istediğiniz tüm sorulara şeffaflıkla yanıt vereceğimizden kuşkunuz olmasın” dedi.
CAS çalışanları konuşmaların ardından bir süre sonra olaysız bir biçimde ayrıldı.
 
Editör: TE Bilisim