Bilindiği üzere uzun bir süredir Elektrik konusunda yaşanan yapısal sorunlar nedeniyle ülke genelinde bazı ibadet yerlerimizin elektriği zaman zaman kesilmiş ve bu konu kamuoyumuzun da bilgisine gelmiştir.
Bakanlığımıza bağlı Kıbrıs Türk Elektrik kurumu ile içerisinde bulunduğumuz kutsal Ramazan ayının hemen öncesinde yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içeresinde yapabilmeleri adına Ramazan ayı boyunca hiç bir ibadet yerimizin elektriğinin borcundan dolayı kesilmeyeceği kararını üretmiş bulunuyoruz.

Bu konuda Bakanlığımızın ve KIB-TEK yetkililerinin büyük bir hassasiyet gösterdiği ve vatandaşımızın ibadetini en uygun şartlarda yapmayı arzuladığımızı belirtmek isteriz.
Yine Ramazan ayı boyunca vatandaşımızın özellikle iftar ve sahur sofralarında yer alacak ürünleri güven ve huzur içerisinde tüketebilmeleri adına Bakanlığımıza bağlı Ticaret Dairemizin rutin kontrollerini sıklaştırdığını, vatandaşımızın alışverişini güvenle yapabilmesi adına hiç bir sorun olmadığını kamuoyumuzun bilgisine getirmek isteriz.

 
Editör: TE Bilisim