Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm ve Denizcilik uygulama merkezi Cemelot Beach Club her hafta bir plaj sporuna ev sahipliği yapıyor.
Kuzey Kıbrıs Voleybol Fedarasyonu tarafından düzenlen “KKTC 2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası” nın 2’nci ayağı geçtiğimiz haftasonu Camelot Beach Club’ta gerçekleşti. Düzenlenensezonun ikinci plaj voleybolu turnuvasında Büyük Erkekler, Büyük Kadınlar ve Veteran Erkekler olmak üzere üç kategoride düzenlendi. Erkekler Kategorisi’nde 10, Kadınlar Kategorisi’nde 11 ve Masterler Kategorisi’nde 3, toplamda 24 takımın mücadele ettiği Camelot Becah Club Plaj Voleybolu Turnuvasınınson gününde oynanan ve son derece çekişmeli geçen final karşılaşmaları yoğun ilgi gördü.
Turnuva sonunda derceye giren sporculara ödülleri GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daier Başkanı Türkay Akpınar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya tarafından takdim edildi.
“Camelot Beach Club Sporun ve Eğlencenin Çekim Merkezi”
Camelot Beach Club yetkilileri konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, her yıl olduğu gibi bu yılda Camelot’un sporun ve eğlencenin çekim merkezi olduğunu belirtti. Ayrıca her hafta farklı bir süprizle ziyaretcilerini karşılmayı amaç edindiklerini belirterek herkezi Camelot Beach Club’a beklediklerini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim