Mağusa’da direktörlüğünü  Dr.  Emine Kunter’in yaptığı güzellik merkezinde sekreter olarak çalışan Seray Taş isimli kadının 2019 yılı Mayıs  ayı ile 2021 yılı Ağustos ayı arasındaki zaman dilminde müşterilerden tahsil ettiği ilk belirlemelere göre 171 bin 884 TL’yi peşin alarak kredi kartından çekmiş gibi gösterip sirkat ettiği tespit edildi.

Zanlı Taş polise yapılan şikayet üzerine tutuklanırken, dün “Müstahdem tarafından sirkat” suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

MİKTAR İLK BELİRLEMELERDE 171 BİN 884 TL

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Löğmen Yücetürk mahkemede verdiği şahadetinde, zanlı Seray Taş’ın 2019 Mayıs ve 2021 Ağustos tarihleri arasında direktörlüğünü Dr. Emine Kunter’in yaptığı güzellik merkezinde sekreter olarak çalıştığı esnada, yapılan işlemler karşılığı tahsil ettiği ilk belirlemelere göre 171 bin 884 TL parayı müşterilerden peşin olarak alıp kredi kartından çekmiş gibi göstererek iş yerine vermeyip sirkat ettiğini açıkladı.

Olayı polisin bilgisine 26 Eylül tarihinde geldiğini belirten Yücetürk, zanlının tutuklandığını açıkladı.

Soruşturma kapsamında yapılması gereken araştırmalar olduğunu ve alınması gereken ifadelerin olduğunu belirten Yücetürk, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Editör: Haber Merkezi