Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Kızılay ve Yenişehir bölgesini ziyaret etti.

DP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sayıştaylık, Elektrik Kurumu ve Vergi Dairesi’ni de ziyaret eden Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, “14 ayda LTB’yi kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturmayı” öngören projelerini vatandaşlarla ve çalışanlarla paylaştı.

Arabacıoğlu, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla ve çalışanlarla yaptığı konuşmalarda, LTB’yi bugün bu hale getiren ana nedenin yönetim yanlışlıkları olduğunu; göreve gelmeleri halinde ilk iş olarak yönetsel boşluk ve yanlışlıkları, kavga ederek değil, uzlaşarak düzelteceklerini belirtti.

“ÇALIŞANLARIN SORUNLARI ÖNCELİKLE ELE ALINACAK…”

Lefkoşa halkının mutluluğu ve üst düzeyde hizmet alabilmesi için belediye çalışanlarının sorunlarının öncelikle ele alınacağını kaydeden Arabacıoğlu, çalışanların özlük hakları ile ilgili sıkıntıların giderilmesine yönelik ciddi çalışmaları olduğunu ifade etti.

Lefkoşa halkının temiz havaya kavuşmasını ve rahat nefes almasını sağlayacak projeleri bulunduğunu aktaran Mustafa Arabacıoğlu, farklı maksatlarla kullanılan ve atıl bırakılan yeşil alanları halkın kullanımına açacaklarını söyledi.

Arabacıoğlu, seçilmeleri durumunda, park ve bahçelerin sürekli bakım altında tutulacağını ve her bir parkın bakım ve temizliğinin bir sivil toplum örgütünün denetim ve gözetiminde belediye personeli tarafından yürütüleceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim