KIBRIS TİME-ÖZEL

Yeni bir trendin öncülüğünü üstlenen Bruno Assa bu işe inanarak büyük yatırımlar yaparak atıldı.

Space Cabin’in ne işe yaradığı konusunda herkes bir şeyler tartışa dururken biz gittik ve olayı yakından inceleme ve test etme şansına sahip olduk.

Yeni çıkan Space Cabin gençleştirme, vücut şekillendireme ve yağ parçalama cihazlarının en geliştirilmiş hali olmanın haricinde, tamamen doğal, sağlıklı ve mutlu yaşamın anahtarını sizlere sunuyor.

Cryosauna tıbbi bir cihaz değil, kozmik soğuk kullanan bir saunadır.

Bu sistem sadece bölgesel olmamakla beraber, tüm vücut dahilinde uygulanmaktadır. Sadece kilo vermeye, incelmeye ve selülit tedavisine yönelik değil, aynı zamanda imune sistem güçlendirme ve ağrı tedavisinde de kullanılabilmektedir.
Uygulama, ortalama -175 derece sıcaklıkta ve sadece 3 dakika için tüm vücut dahilinde yapılmaktadır. Seans süresince üşümekten daha farklı, vücutta ısı artışı gibi bir his hissedilmektedir. Bunun sebebi, Cryosauna’nın likit nitrojen kullanılması ve bu gazın hiç nem ihtiva etmemesidir. Sonuç olarak kuru bir soğuk elde edilmekte ve konfor sağlanmaktadır.

Cryoasauna, tüm vücuda uygulanan soğuk lipoliz ve sağlıklı yaşam cihazıdır.
Yapılan araştırmalara göre düzenli uygulamalar sonucunda yapılan araştırmalara göre her seans başına ortalama 900 kcal harcandığı tespit edilmiştir.

20 seanslık paket şeklinde uygulanan terapinin seansları sadece 3 dakika sürmektedir.
Soğuk lipoliz popüler bir incelme sistemi olmuştur fakat Cryosauna dışındaki bütün cihazlar, sadece bölgesel tedavi seçenekleri sunmakta ve çok uzun seans süreleri gerektirmektedir.

Cryosauna, Selülit tedavisinde de etkili olmaktadır.
Selüloitli bölgede oluşturulan kozmik soğuk kılcal dolaşımı hızlandırır aynı zamanda selüloitlerin oluşumuna neden olan artık maddelerin ve yağ hücrelerinin dondurularak parçalanmasını sağlar.
Dünyaca ünlü Dr. Mehmet Öz tarafından da kullanılan ve tavsiye edilen Cryosauna, bir çok yönden insan sağlığına da olumlu etkiler sağlamaktadır.

Sonuçlar
*Ağrı, ödem ve şişkinliklerin giderilmesi
*Eklem ağrılarında azalma ve yaralanmalardaki iyilileşme sürecinin hızlanması
*Daha güçlü bir imün sistemi ve kan sirkülasyonu
*Selüloitlerde azalma ve daha sıkı bir cilt
*Cilt çatlaklarında azalma
*Yorgunluk ve adele ağrılarının giderilmesi
*Depresyona karşı eşsiz çözüm
*Genel kondisyonumuzda fark edilir artış

Kimler Yararlanabilir?

*10 yaş ve üzeri herkes yararlanabilir

Kimler Yararlanamaz?
*Diğer tüm spa ve çoğu spor aletlerinde de olduğu gibi, Hiper Tansiyon teşhisi konulmuş hastaların veya kalp rahatsızlığı olan kişilerin kullanması uygun görülmez.
 
Editör: TE Bilisim