Kuzey Kıbrıs Turkcell’in gönüllü personeli Gazimağusa’da, Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda hizmete giren CafeDown’u ziyaret etti.
Engelli gençlerin işlettiği “CafeDown”, Gazimağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet veriyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanlarının bu sürpriz ziyareti CafeDown çalışanlarına büyük mutluluk yaşattı. Cafe’de satılan ev yapımı kek ve tatlılar ilgi gördü.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Departmanı’ndan yapılan açıklamada, bu tür ziyaretlerin sık sık tekrarlanacağı belirtilerek, amaçlarının hem sosyal sorumluluk anlayışıyla böylesi girişimleri desteklemek, hem de bu anlamlı işletmenin adını duyurmak olduğu belirtildi.
CafeDown’da hem çalışan hem de eğitim alan İrfan Nadir18 Yaş Üstü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret boyunca misafirleri ile yakından ilgilendi.
Kahve ve çay ikramının yanı sıra, ziyaretçilerine yaptıkları mini dans gösterisi ile de neşeli anların yaşanmasına sebep olan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 
Editör: TE Bilisim