Büyükkonuk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Yılına Her zaman ki Gibi Yine Eğitim Bakanlığı'nın Duyarsızlığı Sayesinde Öğretmen Eksikliği İle Başladı.
Geçtiğimiz Günlerde Büyükkonuk'u Ziyaret Eden Bakanlık Yetkilileri Okul Aile Birliğine ve Velilere Vermiş Oldukları Öğretmen Eksikliğinin Tamamlanacağı Sözünü Yerine Getirmeyerek Ailelerin Çocuklarını Okula Göndermemesine Sebep Oldu.
Belediye Başkanımız Ahmet Sennaroğlu'da Yapılan Bu Eyleme Büyükkonuk Belediyesi Olarak Destek Verdiklerini İfade Ederek Mevcut Kadrosu 6 Olan Okulun Öğretmen Sayısının 5'e Düşürülerek 1 Öğretmenin Başka Okula Gönderilmesinin Kabul Edilemez Olduğunu İfade Etti.
Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkan Vekili Hasan Evren '' Kadrosu Büyükkonuk İlkokulunda Olup Başka Okula Göreve Gönderilen Öğretmenin Hangi Amaç Uğruna Alındığına Anlam Veremediklerini Belirterek Uygulanan Sistemin Düzeltilmesi Yönünde Karar Alınıncaya Kadar Çocukları Okula Göndermeyeceklerini Yapmış Olduğumuz Basın Bildirgesi İle Milli Eğitim Bakanlığıne ve Tüm Kamoyuna Duyururuz'' Dedi.
Yapılan Eyleme KTÖS ve TDP Yetkilileri de Katılarak Destek Verdi.
Editör: TE Bilisim