Ankara Gazi Üniversitesi Tiyatro Kulübü (GÜTİK)’in sahnelediği Şehr-i İstanbul’u parmağında oynatan bir Afet-i Devran’ın öyküsü olan Kanlı Nigar, 1-2-3 Mayıs’ta, KKTC Sosyal Yardım Derneği (SODAY)’ın organizasyonluğunda Kuzey Kıbrıs’ta perdelerini açıyor.

Ankara Gazi Üniversitesi Tiyatro Kulübü (GÜTİK), Şehr-i İstanbul’u parmağında oynatan bir Afet-i Devran’ın öyküsü olan büyük oyun Kanlı Nigar’ı KKTC Sosyal Yardım Derneği (SODAY) organizasyonunda Kuzey Kıbrıs’ta sahneye koyuyor.
SODAY Başkanı Ahmet Yöntem, Kanlı Nigar tiyatro oyununu halkımıza sunacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyerek, elde edilecek gelirin tamamının, yoksul aile ve çocukların rehabilite edilmesi amacı ile kullanılacağını söyledi.
Yöntem, adamıza hiç bir ücret talep etmeden gelen GÜTİK oyuncularına da teşekkür ederek satış noktalarından bilet temin edemeyen vatandaşların da girişte 20 TL karşılığında oyunu izleyebileceklerini ve eğlenirken yoksul aile ve çocukların da hayata bağlanmasını sağlayabileceklerini belirtti.

Dernek’ten yapılan açıklamaya göre, oyun;
01 Mayıs 2014, Saat: 20:30, TMK R.Raif Denktaş Kültür Salonu, LEFKOŞA
02 Mayıs 2014, Saat: 20:30, TMK R.Raif Denktaş Kültür Salonu, LEFKOŞA
03 Mayıs 2014, Saat: 20:30, DAÜ, R.Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı, MAĞUSA’da sahnelenecek.
Biletler, Lefkoşa ve Mağusa Belediyeleri Halkla İlişkilerden, Gloria Jean’s Coffees, Domino’s Pizza ve Tüm Deniz Plaza’lardan temin edilebileceği gibi ayni zamanda girişte de temin edilebilecek. Bilgi için 0392 22 80 588-90 / 0533 843 23 06 (Özlem Dinçoğlu) nolu telefonlardan da dernek yetkililerine ulaşılabileceği açıklandı.




 
Editör: TE Bilisim