İş insanı Bulut Akacan,Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi'ne çağrıda bulundu.

Yaşanan silahlı saldırıyla ilgili  ‘Ulucanlar’ ailesini suçlayan ve bu olayın failinin Ulucanlar ailesi olduğunu dile getiren Bulut Akacan, “Evimizin içine kadar girdiler yetmedi, restoranımıza kurşun yağdırdılar yetmedi, daha sonra çok sayıda tehdit telefonları aldık. Polis Genel Müdürlüğü’ne gerekli başvuru yapmamıza rağmen koruma altına alınmadık” ifadelerini kullanan  Akacan, Ulucanlar’ın kendisinden 1 Milyon Sterlin haraç talep ettiğini dile getirerek, “Madem devletimiz bize sahip çıkamayacak bu parayı ödeyelim de kurtulalım, yoksa canımızdan olacağız” dedi.

Akacan, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi'ne de yardım çağrısında bulundu.

*** 

Beylerbeyi’nde bugün saat 17.50 sıralarında meydana gelen olayda, iş insanı Bulut Akacan'ın babası 67 yaşındaki Mehmet Akacan, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu sol ayağından yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, olayda yaralanan Mehmet Akacan kaldırıldığı Girne Dr. Suat Günsel Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. 

Girne’de bulunan Akacan Elegance binasında faaliyet gösteren Farinelli Bar’da 8 Temmuz 2020 tarihinde havaya ateş açılmıştı. 

"Eko Gün'de halkla yeniden buluşmayı bekliyoruz" "Eko Gün'de halkla yeniden buluşmayı bekliyoruz"

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor...

Editör: Haber Merkezi