Sosyal Demokrat Parti olarak halkla buluşmaya devam ediyoruz.Sorunlar yumağı KKTC’de köylü insanlarımızla birebir sorunları konuşmak üzere ziyaretlerimiz devam ediyor.Aygün köyüne yaptığımız ziyarette köy Muhtarının ,Gençlerin ve köyde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan kesimlerin sorunlarını dinlerken ,bugünkü siyasi yapının çöktüğü ortaya konuldu.

Köy gençlerinin işsiz bırakıldığı,çiftçi ve hayvancıların kendi kaderleri ile baş başa bırakıldığı söylendi.Bugüne kadar verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmemesi  ve seçimden seçime hatırlanıldıkları gözlemlendi.Seçimden sonra hiçbir siyasinin köyü ziyaret etmediğinden yakınan halk biz de bu seçimlerde onlara gereken dersi vereceğiz dediler.

Sosyal Demokrat Parti olarak biz her köyde olduğu gibi Aygün köyüne de kooperatif kurulması yönünde adımlar atılacağını ve gençlerin kendi işlerinin sahibi olmak için onlara olanaklar sağlanacağı mesajını verdik.Devlette iş imkanı olmadığını açıkça ortaya koyan partimiz özel sektörün güçlenmesi için her türlü girişimi yapacağı sözü verildi.

SDP olarak artık ülkede değişimin şart olduğu ortaya konuldu.Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm partilerin Miyadlarının dolduğu ve yeni KKTC yaratılması için tüm HALKIN ses vermesi  istenildi.

Halkın artık gözü kapalı oy kullanma yerine vereceği oyun hesabını sorabileceği düzenin yaratılması için  ülkenin SDP ye ihtiyacı vardır.Aygün köylüsü de bizlere yakın ilgi göstererek sorunlarıyla yakından ilgilenmemizden dolayı bizlere teşekkür etmişlerdir.

Değişime hazır ol KKTC .Halk gücünü ortaya koymalıdır.

 

SOSYAL DEMOKRAT PARTİ
Editör: TE Bilisim