Türkiye’nin Bolu ilinden temaslar yapmak üzere KKTC’ye gelen Bolu Müftüsü Mehmet Şahin’in de aralarında bulunduğu bir heyet, Din İşleri Başkanı Doç. Dr. Talip Atalay’ı ziyaret etti.

Din İşleri Başkanlığı Basın Sorumlusu Şükrü Aydın’ın açıklamasına göre, Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin, İzzet Baysal İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cağfer Karadaş, Diyanet Bolu Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuz Yılmaz’dan oluşan heyet, Atalay’la görüşmelerine, Bolu Diyanet Eğitim Merkezi’nde mesleki eğitim gören kursiyerler de eşlik etti.

Bolu Müftüsü Şahin, KKTC’de bulunmaktan ve gördükleri ilgiden duydukları mutluluğu ifade ederek, Din İşleri Başkanlığı’ndan gelecek her talebi, hem kendilerinin hem de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın samimiyetle, mümkün olan en kısa sürede karşılamaya çalıştığını söyledi.

Şahin, Din İşleri Başkanlığı ile bundan sonraki süreçte ilişkilerinin artarak devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

ATALAY: “İŞBİRLİĞİNE ÖZEL ÖNEM”

Din İşleri Başkanı Talip Atalay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyada faaliyet alanlarına giren tüm kurumlarla işbirliğine özel önem verdiklerini, Diyanet İşleri Başkanlığı’yla da her alanda işbirliği ve dayanışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Atalay, ilişkilerin kapsamının genişletilmesi, daha sağlıklı zemine taşınması için bilgi ve tecrübe paylaşımını değerli bulduklarını kaydederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim