Karpaz Bölgesi, 30 yaşındaki M.A’nın ve Karpaz Bölgesi’nde bir köyde kalan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun yaşadığı cinsel ilişki ile kaynıyor.

M.A’nın 2012 yılı Kasım ve 2013 yılı Mart ayları arasında Yenierenköy ve Adaçay köyleri arasında 15 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiği ve bu ilişkiyi cep telefonu ile görüntülediği öğrenildi.

M.A’nın söz konusu kız çocuğuna farklı bir kimlikle yaklaştığı ve kız çocuğunu onunla evleneceği yönünde kandırarak cinsel ilişkiye girdiği öne sürülürken, M.A’nın evli ve bir de küçük çocuk sahibi olduğu bilgisi edinildi.

Söz konusu görüntülerin Yenierenköy Lisesi’nde bir öğretmenin bilgisine gelmesi ve durumdan polisi haberdar etmesi üzerine harekete geçen İskele polisi M.A’yı çabucak tespit edip gözaltına aldı.

Görüntülerin yayılmasını engelleyen İskele polisi, M.A’yı da dün Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkararak aleyhine soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri aldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer’in huzurunda görüşülen tutukluluk duruşması müşteki kızın yaşının çok küçük olması nedeniyle kapalı celsede gerçekleştirildi.

M.A’nın 13 yaşından büyük 16 yaşından küçük kız çocuğunu yasal velisinden izinsiz alı koyma ve cinsel ilişkiye girme suçundan tutukladığı öğrenildi.

Basına konu ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmezken, İskele polisi Karpaz Bölgesi’nde dengelerin çok hassas olması nedeniyle basın mensuplarının zanlının görüntüsünü almasının önüne geçti.

Polisin zanlıyı mesai saatlerinin çok sonrasında mahkemeden çıkarıp karakola götürdüğü öğrenildi.

Öte yandan söz konusu kızın ailesinin ekonomik durumunun çok kötü olduğu ve olayı öğrenir öğrenmez büyük üzüntüye kapıldıkları ve çocuklarına sahip çıkmak için büyük sorumluluk aldıkları öğrenildi.

Editör: TE Bilisim