Esentepe’de, Andrey Andreev (E-33) isimli kişi, kıyıdan yaklaşık 50 metre deniz içerinde ölü olarak bulundu. Andreev’in cesedi bu sabah 00.70 sıralarında bulundu.

HIRSIZLIK

Gazimağusa’da, A.M.(E-19) kimlikli kişinin, önceki gün Aslı Tanrıverdi tarafından Alasya Park Northerland Apartmanları önünde kaldırım üzerinde unutulan cüzdanı ve içerisinde bulunan 60 TL, 10 Euro nakit paralar ile birlikte, kimlik kartı, sürüş ehliyeti ve banka kredi kartlarını bularak çaldığı tespit edildi ve tutuklandı.

İZİNSİZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU

Alayköy kavşağında, bugün saat 04.00 sıralarında polis tarafından yapılan kontrolde, İ.E. ve R.E. kimlikli kişilerin tasarrufunda bulunan adlarına kayıtlı av tüfeklerini geçerli avlanma ruhsatı olmaksızın tasarruf edip taşıdıkları tespit edildi. İki kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

İZİNSİZ ATEŞ YAKMA VE YANGIN

Güvercinlik’teki ağıllar bölgesinde, dün, M.E.’nin (K-55), ağılı içerisinde temizlik maksadı ile yetkili makamdan izinsiz olarak yakmış olduğu ateş sonucunda ağıl içerisinde bulunan 1000 adet küçük kare balya ile dört adet büyük rulo balya tamamen, sekiz adet incir ağacı ve on altı adet ahşap çatı direkleri ise kısmen yanarak zarar gördü. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ateşi yakan hakkında yasal işlem başlatıldı.
Lefkoşa - Girne Anayolunda da devlete ait arazi içerisinde kaynak işi yapan Y.A.(E-29) ve M.A. (E-26), gerekli önleyici tedbiri almadıkları için yangın çıkmasına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü. Yangına neden olan iki kişi tutuklandı.
Lefkoşa’da Sanayi Bölgesinde ise, yine dün, büyük çöp kutusunda henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın çıktı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda Stylewise Trading Ltd ye ait JJ 197 plakalı araç, Hasip Dereci ye ait olan JD 387 plakalı araç ve Mıchelle Ann Perryman Jones’e ait DU 072 plakalı araç kısmen yandı.
Polisin olaylarla ilgili soruşturmaları devam ediyor. 
Editör: TE Bilisim