Ece Emin Wellness & Beauty Club, 10. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına “Bir güzellik yapalım, güzelleşelim” sloganıyla festival düzenliyor.

14-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik için Ece Emin ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı arasında organizasyonla ilgili protokol imzalandı.

EMİN

Ece Emin, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada,  çocuklara karşı duyarsız kalınamayacağını ve uzun süredir çocuklar için bir şeyler yapmak istediğini söyledi.

Bu doğrultuda “Bir Güzellik Yapalım, Güzelleşelim”  sloganı altında “Ece Emin Beauty Fest” etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini anlatan Ece Emin, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına olacak organizasyona herkesi destek vermeye çağırdı.

“Bir güzellik yapalım, güzelleşelim” sloganıyla gerçekleşecek Ece Emin Beauty Fest'in açılış gecesi “Kalpte güzellik” sloganıyla, 14 Nisan'da Pazar Golden Tulip Hotel'de Recep Aktuğ konseriyle gerçekleşecek.
Cihan Ünal'ın onur konuğu olduğu gecenin sunuculuğunu Aysu Basri Akter yapacak. LTB Orkestrası da geceye müzikleriyle katkı koyacak.

GÜZELLİK SEMİNERLERİ

Festival kapsamında, alanında uzman kişilerin katılacağı seminerler de 21 Nisan tarihinde yine Golden Tulip Hotel'de gerçekleşecek.

“Dilde Güzellik” sloganıyla Etkili Konuşma ve Diksiyon uzmanı Aylin Özmenek, “Ruhta Güzellik” sloganıyla Klinik Psikolog-Kognitif ve Davranış Terapisti Selen Üstüner, “Davranışta Güzellik” sloganıyla kişisel marka ve imaj danışmanı Rüzgar Mira Okan, “Bedende Güzellik” sloganıyla Mustafa Aslantürk, Şebnem Taşkıran ve Ece Emin seminerleriyle organizasyonda yer alacaklar.

UZMAN EKİPTEN ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI VE CİLT ANALİZİ

Sanatçı Recep Aktuğ'un imza günü 15 Nisan tarihinde Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta gerçekleşecek.

Ayrıca 15-16-17 Nisan tarihlerinde ücretsiz cilt bakımı, cilt analizi ve hediyeli satışlar yine Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta yapılacak.
Festival kapsamında, “Cepte Güzellik” sloganıyla 15-30 Nisan tarihleri arasında Ece Emin Wellness & Beauty Club'tan alınan tüm rezervasyonlar için özel fiyatlar uygulanacak.

Editör: TE Bilisim