Kıbrıs’ın üreticiden tüketiciye en büyük yerli ürün pazarı “bandabuliyam.com” standı, ülkemize özgü ürünleri Beyarmudu Festivali’ne taşıdı

Beyarmudu Belediyesi’nin düzenlediği 5’inci Uluslararası Patates Kültür Sanat Festivali, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunda yapıldı. Kıbrıs’ın üreticiden tüketiciye en büyük yerli ürün pazarı “bandabuliyam.com” standı da Turkcell’insponsorluğunda festivalle buluştu.
6-9 Ağustos tarihleri arasındagerçekleşen festival, ülkemizin dört bir yanından çok sayıda kişiye ev sahipliği yaptı.

Festivalde, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Milletvekili Ersin Tatar, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, TC Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Patatesçiler Birliği Başkanı Ahmet Yeşilada’nın yanı sıra Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığı’na vekalet eden Ali Gürler de yer aldı.
Ülkemizin sevilen sanatçılarından Nafiz Dölek ilk gece açılış konseriyle sevenleri karşıladı. 2’nci gece Frekans grubunun yer aldığı festival, Zakkum grubunun oldukça eğlenceli ve coşkulu kapanış konseriyle sona erdi.

“Bandabuliyam.com” ilgi odağı
Eğlenceli müzik gruplarının yanında farklı ülkelerden gelen jimnastikçiler vehalk dansları ekipleri performansları ile festivale renk kattı. Festivallerde yiyecek ve içecek stantlarının vazgeçilmezi haline gelen Kuzey Kıbrıs Turkcell’inen önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “bandabuliyam.com” doğal ve organik ürünleri ile festivaldeki tüm katılımcıların ilgi odağı oldu. Unutulmaya yüz tutmuş Kıbrıs’a has yiyecek ve içecekleri tüketiciler ile buluşturmak ve yerli üreticilere destek vererek ekonomiye katkı sağlamak amacıyla kurulan“bandabuliyam.com”projesi halkımız tarafından yine takdir gördü. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren ve farklı ürünleri tüketici ile buluşturan “Bandabuliyam.com” standının yer aldığı festivalde Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barışyaptığı açıklamada yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturup ülke değerlerinin tanıtılmasına ve yerli üreticileri desteklemeye koydukları katkıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayhan Barış sözlerine şunları ekledi: “Pergamut limonatasından harnup pekmezine, helliminden Lefkara işine kadar Kıbrıs kültürüne ait pek çok farklı ürünün yer aldığı internet sitesi “bandabuliyam.com”u, dijital mecranın yanı sıra, festivaller aracılığıyla da halkımızın ayağına götürüyoruz. Bu sayede üreticilerimizin ürünlerini tanıtması için fırsat oluşturuyoruz. Beyarmudu Festivali’nde de standımızlayer almaktan veBeyarmudu halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Beyarmudu Festivali’ne katılan ve “bandabuliyam.com” standını ziyaret edenler neler söylediler:
Sebahat Seydi
“Bandabuliyam projesini gerek internetten gerekse festivallerde kurduğu stantlardan sürekli takip ediyorum. Kıbrıs kültürüne has en taze yiyecekleriburadan en uygun fiyata bulabiliyorsunuz. Kuzey Kıbrıs Turkcell’e Kıbrıs kültürünü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için yaptığı bu sosyal sorumluluk projesi için çok teşekkür ediyorum.
Fırat Yapıcıoğlu
“Biz Kuzey Kıbrıs Turkcell’i sadece gençlere sunduğu uygun paket ve indirim avantajlarıyla değil, aynı zamanda yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir ediyoruz ve bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “bandabuliyam.com” projesi sayesinde, Kıbrıs’a has yiyecek ve içecekleri kolaylıkla ve uygun fiyata sunmasından dolayı teşekkür ediyoruz.
Hasan Sağlamoğlu
“Fırsat buldukça festivallere ailece katılıyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell aracılığıyla kurulan bandabuliyam.com sitesini festivaller sayesinde tanıma fırsatı bulduk. Küçüklüğümüzde severek tükettiğimiz birbirinden leziz Kıbrıs’a has ürünlerimizi bandabuliyam.com projesi sayesinde en uygun fiyata buluyoruz. Çocuklarımızı da bu yiyecekleri tattırma şansı buluyoruz.”
Elif Kuleli
“Festivallerde tanıma fırsatı bulduğum, örnek alınması gerek Kuzey Kıbrıs Turkcell’in önemli projelerinden biri olan “bandabuliyam.com”u Kıbrıs Kültürünü birebir yaşatmak ve çocuklarımıza aktarmak adına yaptığı faaliyetlerden dolayı takdir ediyorum. Bu gibi projelerin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.”
Alev Hoca
“Sosyal sorumluluk girişimleri ile ön planda olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in“bandabuliyam.com” adlı projesini de sosyal medya aracılığı ile biliyoruz ve fırsat buldukça takip ediyoruz. Kıbrıs Kültürünün unutulmaması ve yerli üreticiyi destekleyerek ekonomiye katkı sağlaması adına sürdürülen bu projenin halkın desteği ile daha da güzel yerlere gelmesini dileriz.”
 
Editör: TE Bilisim