Bu akşam geç saatlere hakkımda yapılan asılsız haberler beni çok üzmüştür. Bugün KKTC haber güvenirliği olan bir ülkedir. Fakat üzülerek söylemek isterim ki bazı haber siteleri kötü amaçlar için kullanılmaya başlandı.

DP Lefkoşa Türk Belediyesi adayı Mustafa Arabacıoğlu ile hiçbir samimiyetim yoktur. Hatta hiçbir telefon iletişimim dahi olmadı. Adada bulunduğum sürece 1 kez ziyaretimize geldiğinde kendisi ile tanışma fırsatı buldum ve bir kez gördüm. Yayınlanan haberlerin aslı astarı yoktur. Dürüst davrandığımız için bizi lekelemeye çalışıyorlar.

Biz tüm partilere eşit davrandık. Şuan 200 kişiye yakın gencimizi topladım ve herkesi evine gönderdim. Sorun yaşamak ve herhangi bir yanlış düşünceye kapılmamaları andına bunu yaptık. Bize yapılan bu saldırıya anlam veremedim. Asılsız iftiralar yapıldı. Herkes her istediğini yazıyor. Bilişim yasası olmadığı için yalan yanlış haber yapan haber siteleri için maalesef elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Adımızı kullanan haber sitesinde yayınlanan araç plakasını da hayatım boyunca ne gördüm ne de böyle bir aracın varlığından haberim vardır.

Bu ülkede hemen hemen her dükkânın kamerası var. Eğer benim böyle bir arabaya bindiğimi gören varsa ben cezama razıyım.

Editör: TE Bilisim