Bakan Berova Karakum’daki yarım kalan okul inşaatının tamamlanması için  bütçeye 4,5 milyon TL kaynak ayrıldığını, bu okulu en kısa zamanda tamamlayarak hizmete sunmak istediklerini ifade etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova,  Çatalköy İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çatalköy İlkokulu  Müdürü Suat Nailer ziyarette okulun ihtiyaç ve sorunlarını çözmeye yönelik adımların sevindirici olduğunu söyledi.

Okula yeni tuvaletlerin inşasına başlandığını,  yeni büyük bir ambar yapılarak, Atatürk büstü ve sahnenin yeniden düzenleneceğini söyleyen Nailer, Çatalköy ve civar bölgeler için yeni bir anaokul yapılması kararının da sevindirici olduğunu belirtti.

Milli Eğitim ve Kültür Bakan Özdemir Berova da, Çatalköy İlkokulu’nun sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görerek, neler yapılabileceğini ele aldıklarını söyledi.

Ülkedeki tüm okulların altyapılarını planlı şekilde iyileştirerek bir sonraki yıla çok daha iyi şekilde girmek istediklerini kaydeden Berova, okulların ihtiyaçlarını yerinde görmeye yönelik ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim