UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, Lefkoşa Terminali’nde kurulan Pazar alanını ziyaret etti ve esnaf ile alışveriş yapan halkla sohbet edip sorunları dinledi.

Dana yurttaşlara seslenerek, “Beni şov yaparken değil, hep çalışırken gördünüz. Hakkettiğiniz Lefkoşa için yine sadece çalışırken göreceksiniz” dedi ve “Lefkoşa Pazar Alanı’nın projelendirilmesi ve daha çağdaş bir noktaya getirilmesi gerektiği üzerinde durdu.


Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı adayı Kemal Deniz Dana ve meclis üyesi adayları Lefkoşa Terminal’de kurulan Pazar alanını ziyaret etti.
Kemal Deniz Dana stantları gezerek esnafın sıkıntılarını dinledi ve projelerini anlattı.
Pazar alanının daha sistemli ve kayıt-dışılığı önleyecek şekilde tasarlanıp projelendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Dana, alışveriş için Pazar alanına gelen halkla da sohbet etti ve destek istedi.
Pazar alanında yoğun ilgiyle karşılanan UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı adayı Kemal Deniz Dana “Lefkoşa halkının daha çağdaş ve kaliteli standartlarda hizmet alabilmesi için çok çalışacağız” diyerek, elbirliği ile yaşayan ve yaşanacak bir Lefkoşa için kolları sıvadığını ve görevin kendisine halk tarafından verilmesini beklediğini söyledi.
“Beni şov yaparken, ya da bol laf üretirken hiç görmediniz. Sadece çalışırken gördünüz. Bundan sonra da sadece çalışırken, Lefkoşa için, Lefkoşa halkı için, Lefkoşa halkının hakkettiği bir başkent için çalışırken göreceksiniz” diye konuştu.




 
Editör: TE Bilisim