Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) ülkenin dört bir köşesinde hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı. 
Bu çerçevede DP Ulusal Güçler Girne Milletvekili adayları seçim bölgesi olan Esentepe’ye bir ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntı ve şikâyetlerini dinledi.

DP Ulusal Güçler Esentepe Örgüt Binasında gerçekleşen görüşme, Genel Başkan Serdar Denktaş başkanlığında gerçekleşirken, DP Ulusal Güçlerin Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut ile Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci de hazır bulundu.
Belde halkının sorunlarını dinleyen DP Ulusal Güçler ziyarette bölge halkına yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri de anlattı.

Bugünkü ziyaretlerinin daha çok bölge halkını dinlemek ve adaylarını bölge halkına tanıtmak olduğunu belirten Denktaş, 2 Temmuz’da resmi seçim propagandasının başlayacağını da hatırlatarak yeniden bölge halkı ile bir araya geleceklerini ve bu kez DP Ulusal Güçler iktidarında özelde bölge, genelde ülke için yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri paylaşacaklarını söyledi.

Halktan kopuk bir parti başkanı olmadığına da dikkat çeken Denktaş, muhalefette oldukları dönemde dahi parti olarak her fırsatta ilçe, köy, belde ve mahalleri gezerek vatandaşlarla iç içe, onların sorunlarını dinleyip, çözüm yolu üretmeye çalıştıklarını da hatırlatarak, 28 Temmuz sonrası ülkede çok şeyin değişeceğine vurgu yaptı, DP Ulusal Güçler iktidarında istikrarın yeniden yakalanmasının ve her vatandaşın eşit haklardan yararlanma imkânının var olduğu bir ortamın yaratılmasının esas olması gerektiğinin üzerinde durdu.

Serdar Denktaş; “Kimse bugüne kadar çıkarları için halkı birbirine kırdıran ve kutuplaştıran UBP ve CTP gibi davranmamı DP Ulusal Güçler Lideri olarak kimse benden beklemesin. Ben halkımın haklarını korumak ve savunmak, geleceğini düşünmek zorundayım” dedi.
Esentepe’de gerçekleşen görüşmelerde bölge halkı da hem beldeleri ile ilgili sorun ve sıkıntıları aktardı, hem de Denktaş’a çeşitli sorular yönlendirerek kafalardaki soru işaretlerini giderdi.
Üyeler adaylıklar ve benzer konulardaki sorularını da ileterek gerek Genel Başkan’dan gerekse Belediye Başkanı ve milletvekilleri tarafından yapılan izahatları dinleyerek kuşkularından arındıklarını belirttiler.
 
Editör: TE Bilisim