Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) İskele Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Avkıran Alanlı, İskele Belediyesi’nde çalışanlara adaletli davranılmadığını belirterek, kazanması halinde şeffaf yönetimle adalet sistemini getireceğini savundu.
Alanı yaptığı açıklamada çalışanların huzursuz olduğuna dikkatleri çekerek şunları söyledi; ‘ Belediyede en büyük eksiklik adalet kavramının gelişmemiş olmasıdır. Çalışanlar huzursuzdur. Çünkü çalışanlar akşam başlarını yastığa koydukları zaman sabah uyanıp işe gideceklerinde ne iş yapacaklarını ya da hangi görev alacaklarını bilmiyorlar. Çalışanlar huzursuzdur.

Belediyenin kapıları halka açılacak
Belediyede çalışanlar arasında yapılan ayrımcılık dikkat çekici boyuttadır. Birçoğu hak ettiği baremin maaşını alamıyor. Kişiye özel maaş veriliyor. Ben göreve geldiğim zaman belediyeye adalet gelecek, düzen gelecek. Belediyenin kapıları halka sonuna kadar açık olacak. Çalışan daha verimli ve huzurlu çalışacak. Huzurun olmadığı yerde üretim de olmaz. Artık adam kayırmacılığa son. Biz herkese eşit ve adaletli davranacağız.
 

                DP-UG İSKELE BASIN BÜROSU

Editör: TE Bilisim