CTP-BG Sarayönü’nde gerçekleştirdiği geniş katılımlı şölenin ardından ilçelerde de aday tanıtım etkinliklerini başlattı. İskele Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı ve seçim bürosununaçılışı dün akşam coşkulu kalabalıkla gerçekleştirildi. Etkinliğe Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve parti yöneticileri de katıldı. Törende CTP İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim, CTP İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İskelelilere hitap etti. Yıldızlı belediyeciliğin İskele'ye de geleceğini söyleyen Yorgancıoğlu,daha sonra tek tek kürsüye çağrılan CTP-BG İskele Belediye Meclis üyesi adaylarına yıldızlı rozetlerini taktı.

İSKELE’DE HEDEF 5’TE 5

Açılış konuşmasını yapan CTP-BG İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim yıldızlı belediyeciliği İskele'nin de hak ettiğini söyledi.  Yıldızlı belediyelere Dipkarpaz, Erenköy, Mehmetçik, Büyükkonuk ve İskele'nin de katılacağını söyleyen Mülazim, İskele'de CTP-BG'nin beşte beş yapacağını belirtti.

İNSAN ODAKLI KATILIMCI BELEDİYECİLİK

İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ise yalnızca çöp toplayarak belediyecilik yapılamayacağını, bunun belediyecilik olmadığını söyledi. Bozkırlı, İskele'ye insan odaklı ve katılımcı belediyeciliği getireceklerinin sözünü verdi.  Yıldızların sadece gökyüzünde değil, aynı zamanda CTP-BG'li belediyelerle parladığını söyleyen  Bozkırlı,  “İskele'de yıldızlı belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilisim