BAYRAMLARIN BİRLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİNE DİKKATİ ÇEKEN MENTEŞ GÜNDÜZ: “VATANAŞIMIZIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VAZİFEMİZ OLMUŞTUR”


Demokrat Parti Ulusal Güçler Milletvekilleri ve parti yetkilileri, Kurban Bayramı ziyaretleri çerçevesinde tüm ilçeleri, köyleri tek tek ziyaret ederek vatandaşla bayramlaşıyor.
DP Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel, İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aygül Selden ve Güzelyurt ve Lefkeilçe yönetimleri de bayram dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Bu çerçevede, Güzelyurt, Lefke ve ilçelere bağlı köylere ziyaretler gerçekleşti.
Aşağı ve Yukarı Bostancı, Zümrütköy, Serhatköy, Gayretköy, Yayla, Yeşilyurt ve Gaziverenköylerine ziyaretler gerçekleştiren DP Ulusal Güçler Güzelyurt ve Lefkeheyeti, vatandaş tarafından sıcak karşılanmadan ve misafirperverlikten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

BAYRAMLARIN BİRLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİNE DİKKATİ ÇEKEN MENTEŞ GÜNDÜZ: “VATANAŞIMIZIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VAZİFEMİZ OLMUŞTUR”
Ziyaretlerinde konuşan DP Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, kesinlikle bölge ve parti ayrımı yapmadan her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek; “her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarının çözümü vazifemiz olmuştur ve olacaktır” dedi.
Gündüz, milletin vekilleri olarak vatandaşa hizmet etme noktasında çalıştıklarının da altını çizdi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Kıbrıs Türk Halkı başta olmak üzere tüm İslâm âleminin bayramını kutlayan Gündüz, bayramların birleştirici ve hoşgörü özelliğine de dikkati çekti.

TOKEL: “BAYRAMLAR; BİRLİK VE BERABERLİĞİN HİSSEDİLDİĞİ ÖZEL GÜNLERDİR”
Vatandaşın bayramını kutlayan DP Ulusal Güçler Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel’de, bayramların birlik ve beraberliğin, sevginin, hoşgörünün, kardeşlik ve dayanışmanın en üst düzeyde hissedildiği özel günler olduğunu söyleyerek bu vesileyle tüm İslam Âleminin bayramını kutladı.

 
Editör: TE Bilisim