Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen DORUKTÜRK TV ve Gazete İcra Kurulu Başkanı Sabih Samur ile ENSLIFE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aras, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İskele’den haberler Doruktürk Gazetesi’nde…

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği İstanbul Temsilcisi de olan DORUKTÜRK İcra Kurulu Başkanı Sabih Samur, ziyarette yaptığı konuşmasında, KKTC’yi ve İskele İlçesi’ni yakından takip ettiklerini gazetelerinde de İskele’den haberlere yer verdiklerini ifade etti.

ENSLIFE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aras ise, Türkiye ile KKTC arasında var olan köprüye destek olmak istediklerini bu amaçla KKTC yatırım yapmak için harekete geçtiklerini belirtti.

Sadıkoğlu: İskelemizi Türkiye Basınında Görmek Mutluluk Verici

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasındaİskele’nin, Türkiye basınında da yer almasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.Sadıkoğlu, İskele’den haberlere yer verdiği için DORUKTÜRK İcra Kurulu Başkanı Sabih Samur’a teşekkür de etti.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu’nu ziyaret eden Samur ile Aras’a Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Başkanı Latif Akça da eşlik etti.





 
Editör: TE Bilisim