LTB Başkan adayı Fellahoğlu, iş dünyasının temsilcileriyle temasları kapsamında TİAK ile görüştü
Başkan onay verdi, takdir üyelerin dedi.

CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa’yı batıranları ve alınan yanlış kararları iş dünyasının temsilcileriyle tartışmaya devam ediyor. Alınacak önlemlerle ilgili Kıbrıs Türk İş Adamları Konseyi (TİAK) üyeleriyle buluşan Fellahoğlu iş sahiplerini bilgilendirerek Lefkoşa’ya hep birlikte sahip çıkma çağrısında bulundu. Fellahoğlu’nun bilgi, beceri ve deneyimleriyle hak ettiği sonucu alacağına inanç belirten TİAK Başkanı İlker Züğürt, “Takdir üyelerimizindir. Lefkoşa seçmeni belediyemizi düşmüş olduğu bu zor durumdan kurtarmak için doğru tercih yapacaktır” dedi.

ZÜĞÜRT: KARDEŞİMİZ KADRİ BAŞARIR
Kıbrıs Türk İş Adamları Konseyi Başkanı İlker, “Kardeşimiz Kadri Bey hakikaten çok meşakkatli, çok zor bir dönem için tabiri caizse elini ataşın altına koyarak büyük bir iş yapmıştır. Bütün bilgi, beceri ve deneyimlerinin kendisine verdiği güvenle Lefkoşa Tür Belediyesi Başkan adayı olmuştur. Çıkmış olduğu yolda hak ettiği sonucu hak ettiği şekilde alacağından eminim. Takdir üyelerimizindir. Lefkoşa seçmeni belediyemizi düşmüş olduğu bu çok zor durumdan kurtarmak için doğru tercih yapacaktır” dedi.

FELLAHOĞLU: ÇOK YANLIŞ İŞLER YAPILDI
CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ise Lefkoşa özelinde ilk kez böyle bir seçimin gerçekleşeceğini belirterek iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelmenin önemine değindi. Başkentin çok büyük zorluklarla, bedeller ödeyerek kurulan belediyesinin son iki dönemde batırıldığını söyleyen Fellahoğlu, Ticaret Odası ve Lefkoşa Türk Belediyesi gibi dünyada kabul gören başka bir kurum olmadığını ifade etti. Fellahoğlu, “Son iki dönemde LTB’nin değeri bilinmedi, çok yanlış işler yapıldı. Aşırı istihdam, hizmet alımları, yolsuzluklar, usulsüzlükler yapıldı” dedi.

ŞUBE AMİRLİKLERİ ETKİNLEŞTİRİLECEK
Lefkoşa’yı kendi evi gibi gördüğünü kaydeden Fellahoğlu, “Nasıl ki evimizde sevdiklerimizle, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamak istiyoruz, şehrimizde de öyle yaşamak istiyoruz. Ne yazık ki eski yönetim bu koşulları yaratamamıştır” dedi. Kendine ve ekibine güvendiğini belirten Fellahoğlu, en dip noktaya düşürülmüş belediyeyi bu noktadan alıp yeniden yapılandırmaya, düzenlemeye aday olduklarını, geceyi gündüze katarak çalışacaklarını söyledi. “Bunu sadece halkın çıkarları için yapacağız” diyen Fellahoğlu, bunun bir vizyon meselesi, yönetim anlayışı ve işletmecilik meselesi olduğunu kaydetti. Partisinin şuanda sekiz belediyeyi yönettiği söyleyen Fellahoğlu, “Hiçbirinde LTB’de yaşanan sorunların zerresi yaşanmıyor. Diğer adaylar da iyi insandır ama dediğim gibi iyi olmak yetmez. İyi yönetici olmak lazım” dedi. Son olarak belediyeyi sürdürülebilir noktaya getirmek için her türlü mali ve yönetsel kararın alınıp, uygulanacağına dikkat çeken Fellahoğlu, yasalarla yönetilecek belediyenin 20 tane şube amirliği olduğunu ve etkin sorumluluklarının kendilerine devredileceğini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim