Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) 29 Haziran Yerel Seçimlerine hazırlık amacıyla 26 belediye başkan adayı ve eşlerinin katılımıyla aday koordinasyon toplantısı düzenledi. Acapulco Otel’de başlayan ve iki gün sürecek olan kamp boyunca adaylara yönelik eğitim çalışmaları yapılacak.

Sabah saatlerinde başlayan toplantıda bir araya gelen CTP-BG’nin 26 belediye başkan adayı ve eşleri, Merkez Seçim Bürosu’nun hazırladığı örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi edinirken, propaganda sürecinin sorunsuz geçmesi için hazırlanan koordinasyon toplantılarına katıldı.

Yol haritasını adaylarla paylaşan Örgüt Sekreteri Niyazi Düzgün’ün açılış konuşmasının ardından katılımcılara seslenen Propaganda Sekreteri Birikim Özgür seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunarak kampanya ile ilgili bilgi verdi. Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay’ın da yer aldığı programda iletişim profesyonelleri adaylara sunum yaparak motivasyon artırıcı çalışmalar gerçekleştirdi.

CTP Kadın Örgütü’nün de yer aldığı kampın ilk gününde adayların eşlerine sunum yapan Akademisyen Hayriye Kahveci, ‘Siyasetçi Eşi Olmak’ konulu sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Partinin ileri gelenlerinden Eski Ombudsman Feridun Önsav da ‘CTP Tarihi ve Kültürü’ konulu toplantı gerçekleştirdi. 


Editör: TE Bilisim