Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, bayram coşkusunun kardeşliği daha da güçlendirmesini, hem toplum, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi.

Bakırcı, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Kıbrıs Türk halkı olarak sevgi, kardeşlik, barış, dostluk, birlik ve beraberlik ile özdeşleşen bir bayram coşkusunu daha yaşıyoruz” dedi.

Bayramların, topluma kazandırdığı manevi anlayışla sosyal dayanışmayı her zaman artırarak aydınlık bir geleceğe birlikte yürümek için önemli bir vesile oluşturduğunu kaydeden Bakırcı, “Hızla gelişen ve değişen yaşamımızda, bayram günlerini; Kıbrıs Türk halkı olarak bizleri, diğer uluslardan farklı kılan bizlere has geleneklerimizin korunması, kültürel varlıklarımızın, aile bağlarımızın güçlenmesindeki öneminin anlatılması ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu sevgisinin pekişmesi bakımından bir fırsat olarak görmemiz gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Bakırcı, tüm vatandaşların Bayramı huzur içerisinde geçirmesini temenni ederek, “tüm Kıbrıs Türk halkının ve Anavatandaki kardeşlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi. 
Editör: TE Bilisim