Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkede yaşanan olaylarda, bir kişi yangın sonucu hayatını kaybederken, başka bir yangında bir karavan zarar gördü, bir kişi de hırsızlıktan tutuklandı. 

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM 

Cengizköy’de Dallas Bölgesinde 70 yaşındaki Hüseyin Özyüksel dün dere yatağı içerisinde bulunan sazlık ve kuru dal parçalarını yaktığı esnada muhtemelen dumandan etkilenip ateşe kapıldıktan sonra yanarak yaşamını yitirdi. 

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde bugün müteveffanın cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındı. 

HIRSIZLIK 

Gazimağusa’da Cumartesi günü Karacaoğlan Sokak üzerinde faaliyet gösteren “Cesur Bobinaj” isimli iş yerinin duvar aralığından içeriye giren T.Ç.(E-17), bir bakır bobinaj ve 5 kilogram ağırlığında bakır hurdayı çaldı. T.Ç. tutuklandı. 

YANGIN Taşpınar'da Tepe Sokak üzerinde bulunan, Enver Mehmetoğlu'na ait alüminyum karavan içerisinde açık unutulan gazlı sobanın aşırı ısı vermesi sonucu bir yangın meydana geldi. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, karavan içerisinde bulunan bir yorgan, 3x3 metre ebatlarındaki halı ve karavanın alt kısmı yandı. 

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor. 
Editör: TE Bilisim