Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, ülke genelindeki spor tesislerine yönelik inceleme gezileri çerçevesinde, Girne bölgesinde bulunan futbol sahalarını ziyaret etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Girne Spor Dairesi Şube Amiri ve Bakanlık teknik ekibinin de eşlik ettiği Girne bölgesi futbol sahalarına yönelik inceleme gezisinde Bakan İdris, sahalar hakkında bilgi alarak, yerinde incelemelerde bulundu.

Girne bölgesinde bulunan sahaların diğer bölgelerdeki sahalara oranla çok daha iyi durumda olduğunu belirten Bakan İdris, spor alanlarına yapılan yatırımların, gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak tutulması, sosyal iletişim ve özgüven geliştirilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

İdris, Girne Bölgesi futbol sahalarını incelemek amacı ile gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde, sentetik çim yapılacak olan Mete Adanır Stadyumu’nu da inceleyerek, yetkililerle proje hakkında görüş alışverişinde de bulundu.

BAKAN İDRİS, LAPTA GENÇLİK KAMPINI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris beraberindeki heyetle birlikte, Lapta Gençlik Kampı’nı da ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Bakan İdris, kamp tesislerini gezerek Eroğlu’ndan kamp hakkında bilgi aldı.

Lapta Gençlik Kampı’nda bulunan özel eğitim gençleri ile de bir araya gelen Bakan İdris, gençlerle sohbet etti.
Editör: TE Bilisim