Öz babası tarafından 10 gün önce alınarak bir daha geri getirilemeyen Arda Çelebi, polis tarafından aranıyor. Annesi ve babası ayrı olan Küçük Arda’nın, 10 gün önce mahkemenin tayin ettiği saatte, babası Erdem Çelebi tarafından alındığı ancak annesine geri getirilmediği belirtildi. Anne Selen Tipon, 10 gündür kaybolan oğlunu ararken, Polis Basın Subaylığı Arda Çelebi’nin halen aranmakta olduğunu, soruşturmanın sürdüğünü dile getirdi.

Anne her yerde oğlunu arıyor
Anne Selen Tipon’un bir gazeteye verdiği demeçte, oğlu Arda Çelebi’nin 10 gün önce babası tarafından götürüldüğünü, bir daha da geri getirmediğini söyledi. Oğlunun babası Erdem Çelebi tarafından Pile’ye kaçırıldığı şüphesinde olan Selen Tipon, polise ve mahkemeye başvurduğunu dile getirdi. Bir süre önce de küçük Arda’nın yine babası tarafından kaçırıldığını ve büyük çabalar sonucunda çocuğun Akdoğan’da bulunduğunu söyleyen Tipon, Erdem Çelebi’nin kendisini arayarak “çocuğun yüzünü bir daha göremeyeceksin” dediğini iddia etti.
Facebook paylaşım sitesinde de oğlunun resimlerini paylaşarak, kayıp olduğunu duyuran anne Tipon, oğlunu görenlerin kendisine haber vermelerini istedi.

Facebook’dan paylaştı
Anne Selen Tipon’un 1 Eylül günü Facebook adresinden oğlunun kaybolduğunu şöyle duyurdu:
“Ardam henüz 18 aylık ve konuşamıyor. Geçen pazar mahkemenin tayin ettiği saatte babası tarafından alındı ve geri getirilmedi. Pile’den, Erdem Çelebi tarafından Rum tarafına kaçırıldığı düşünülmektedir. Çocuğumu gören veya bilenler lütfen vicdanlı olun ve polise gidin. Bu mesajımı lütfen paylaşın. 18 aylık çocuğu annesinden ayırıyorlar.”

(YENİ DÜZEN)

Editör: TE Bilisim