SAHTE BELGEYİ TEDAVÜLE SÜRMEK VE BAŞKASININ KİMLİĞİNE BÜRÜNMEK
31.05.2014 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Beyarmudu Kara giriş kapısında, E.D.(E-26), daha önceden yurt dışından temin etmiş olduğu başka bir şahıs adına düzenlenmiş sahte Fransız pasaportunu Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Bölgesi’ne gitmek maksadı ile görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürüp belgede adı geçenin kimliğine bürünmüştür. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

GECELEYİN EV AÇMA VE HIRSIZLIK
31.05.2014 tarihinde, 22:00-23:30 saatleri arasında, Aydınköy'de, Fatma DALKILINÇ'a ait ikametgahın penceresi meçhul şahıs/lar tarafından hasar yapılmaksızın açılarak içeriye girilmiş ve el çantası içerisinden çelik kasa anahtarı alınarak ikametgah içerisindeki kilitli kasa anahtar yardımı ile açılmak suretiyle içersinde muhafaza edilen muhtelif ziynet eşyaları çalınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KAYIP ŞAHIS

31.05.2014 tarihinde, Girne’de sakin Şerife KARA (K-33), JH 329 plakalı aracı ile kalmakta olduğu evinden ayrılmış ve halen geri dönmemiştir. Adı edilen aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.




 
Editör: TE Bilisim