Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 101. No’lu salonda gerçekleştirilen basın toplantısına; Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, Kalp Merkezi Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertan Sağbaş katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, Aydın Denktaş’ın Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılmasının ardından Kalp Yetmezliği nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildiğini ifade etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kalp Merkezi Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün Denktaş’ın gerekli tetkiklerinin yapılmış olduğunu dile getirirken, şuurunun açık sağlık durumunun iyi olduğunu ve bazı tetkiklerin halen sürdüğünü kaydetti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertan Sağbaş, yapılan kontroller sonucunda kalp damarlarında herhangi bir tıkanıklık bulunmadığını belirtirken, farklı bölümlerin de kontrol ve muayenesinden sonra daha net bilgiler verebileceklerini vurguladı.

Editör: TE Bilisim