Sayın Basın mensupları,

13.11.2014 tarihinde ofisime yapılan kalleş saldırının ardından göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı öncelikle teşekkürlerimi sunmak isterim.

Öncelikle yapılan saldırının nedenini bilmemek ve bir bilinmezlik ortamında iki koca gün geçirmenin dayanılmaz olduğunu belirtmek isterim.

Bugün itibari ile ofisime yapılan bu kalleş saldırının kendisine sadece iyilik yapmış olduğum, kendisi ile hiçbir sorunum veya kavgam veya çekişmem olmayan boşanma davasını bile herhangi bir ücret almadan yürüttüğüm bir kişi tarafından saçma sapan bir nedenden dolayı yapıldığını öğrenmek beni ziyadesi ile üzmüştür.

Bu noktadan sonra Murat Ali Yalçınkaya ve Mustafa Türkkal’a verilecek her türlü ceza bana ve aileme az gelecektir. Çünkü bu iki gün içinde yaşanan manevi üzüntünün yerini hiçbir şey telafi edemeyecektir.

Evet sayın basın mensupları ofisim Murat Ali Yalçınkaya tarafından sadece eşinin ofisime gelerek boşanma davasının günlerini öğrendiğinden dolayı yakılmıştır. Böyle bir saçma sapan nedenden dolayı kundaklanmıştır. İnanılır gibi değil ama şu ana kadar polis arkadaşlarımın ellerinde bulunan tek şahadet bu.

Bu aşamada olayın duyulması ile birlikte beni telefoniyen arayan sayın PGM vekili Pervin Gürler, ofisime gelerek beni ziyaret eden Lefkoşa Polis Müdürü sayın Barbaros Savaşcı ile birlikte, görev yapan tüm Polis arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim. Çok kısa bir süre içerisinde olayın aydınlatılabilmesi adına gecesini gündüzüne katan Lefkoşa Adli şube personeline ayrıca teşekkürlerimi sunmak isterim.

Bu tür elim olayların atlatılmasında en sevindirici olan insanların dostları tarafından yalnız bırakılmamasıdır. Ofisimin eski haline gelmesi aşamasında maddi manevi yardımlarını esirgemeyen beni bir an olsun yalnız bırakmayan, ofisime gelerek bana destek olan tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.



Av.Tekin Söylemez  
Editör: TE Bilisim