Kıbrıs Vakıflar Bankası’nın büyük hissedarlarından Türk Cemaat Meclisi Konsolide Fonu İnkişaf Sandığı Başkanı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun Vakıflar Bankasını ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Pişmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Ekşici, Hilmi Can, Selin İnan, Gültekin Boğaçhan, Genel Müdür Vekili Elvan N.Kınış ve Genel Müdür Yardımcısı M.Cengiz Erçağ hazır bulundular.

Bakan Atun, Banka Yönetim Kurulu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve ekonomiye yapılan katkının büyük olduğunu belirtti.

Atun, Bakanlık olarak Yönetim Kuruluna desteğinin süreceğini söyledi. Kıbrıs Vakıflar Bankası’nın ülke ekonomisine yaptığı katkının büyüklüğünün yanında, sektörde lider konumunda olan K.Vakıflar Bankası’nın başarılarının devam etmesi hususunda dilek ve temennilerde bulundu.

Banka Yönetimi tarafından, Bankanın 2012 yılsonu itibarıyle gerçekleşen, aktif büyüklüğü, özkaynakları, mevduatları, kredi hacmi ve müşteri sayısı ile 24 Bankanın bulunduğu sektörde en üst sıralarda bulunduğu, sağlam yapısı ve kârlılığı ile halkımıza güven verdiği ifade edildi.

2013 yılında da başarı grafiğini daha yukarıya taşımak için bankanın hedefleri, plan ve projeleri hakkında bilgiler verilmiştir. Başarılı bir yılı geride bırakmanın moraliyle, 2013 yılında da başarılı çalışmaların devam edeceği, kurumsallaşma vizyonu çerçevesinde belirlenen hedeflerin ve projelerin 2013 yılında tamamlanacağı vurgulandı.  
Editör: TE Bilisim