Son dönemlerde etkin çalışmaları ve sorgulayıcı yönü ile dikkat çeken Toparlanıyoruz Hareketi’nden bir heyet, Lefkoşa Türk Belediyesi’ne gelerek Başkan Kadri Fellahoğlu ile görüştü.
Harekete bağlı olarak Seçilmişleri İzleme Komitesi üyeleri Özgül Ezgin, Salih Cengaver Cem ve Cenk Diler’den oluşan heyet, Başkan Fellahoğlu’nun seçim döneminde vaat ettiği konularda bugüne kadar ne kadar ilerleme kaydettiğini irdeledi.
5 aylık icraat dönemi içerisinde LTB’nin hangi noktaya ilerlediği yönünde de Başkan Fellahoğlu’na sorular soran komite üyeleri, LTB’nin yürüttüğü çalışmalar konusunda da bilgiler aldı.

Fellahoğlu: Çalışmalarımızın takibinden memnunuz
Tüm sorulara net cevaplar veren LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, seçim döneminde vaat ettiklerinin arkasında olduğunu ve hizmet verme motivasyonu ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.
Toparlanıyoruz Hareketi’nin iyi ve gerekli bir örgütlenme olduğunu ve çalışmalar konusunda takipçi olmasının kendisini memnun ettiğini ifade eden Fellahoğlu, şeffaf anlayış çerçevesinde her platformda detaylı açıklamalar yapmayı bir görev bildiğini aktardı.

“Attığımız önemli adımlara daha fazla destek bekliyoruz”
Fellahoğlu konuşmasında başta Toparlanıyoruz Hareketi olmak üzere, sivil toplum örgütlerinden bazı konularda destek beklentisi içerisinde olduğunu vurgulayarak, “Özellikle kaçak inşaatların üzerine gittiğimiz bu dönemde bu konunun muhatabı birlik ve derneklerin sessiz durması bizleri üzmektedir. Bu tip konularda yıllarca beklenti içinde olan bu kuruluşların LTB’nin bu cesur adımlarını desteklemesi çok daha güzel olurdu” dedi.
 
Editör: TE Bilisim