Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 5. Öğretim Elemanları Sergisi’nde; Doç. Dr. Gökçe Keçeci, Öğr. Gör. Eser Keçeci, Öğr. Gör. Gazi Yüksel, Öğr. Gör. Mustafa Ersenal ve Öğr. Gör Selma Gürani ile beraber Ar. Gör. Fuat Boğaç Evren, Arş. Gör. Merve Akgül ve Asistan Savaş Güngör’ün çalışmalarının yer aldığı bildirildi.

YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Keçeci’den alınan bilgiye göre, her yıl geleneksel olarak  gerçekleştirilen GİT Öğretim Elemanları sergisinde bir önceki yıl Atila Türk de katılımcı olarak eserleriyle yer aldı. Bu yıl 5.’si gerçekleştirilen sergide; kolaj, illüstrasyon, video, yağlı boya ve karışık teknik yerleştirme çalışmaları izlenebilecek.

Doç. Dr. Gökçe KEÇECİ  “Hocamızı üç ay once kaybettik, büyük üzüntü içerisindeyiz. Atila Türk’ün yazıp çizdiği ve felsefi bir yaklaşımla işlediği konulara değinerek bu sergide onu yaşamak-yaşatmak adına ‘Sen Hiç Öldün mü?’ konusunu ele almak istedik” dedi.

Atila Türk’ün kolaj ve ekslibris çalışmalarına da yer verilen sergide, mezuniyet törenlerinde giydiği özgün cübbe de izleyicilerle buluşturuldu.
 “Sen Hiç Öldün mü?” adlı 5. GİT Öğretim Elemanları Sergisi, 13 Aralık Salı günü saat 17.00’ye kadar  Bedesten’de, ilgi duyan sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Editör: TE Bilisim