Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu ve Muaythai Federasyonu’nun Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve yeni yönetim kurulu üyelerini Meclis Şeref Salonu’nda kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre. kabulde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da hazır bulundu.

Mutlu Atasayan, KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muaythai Federasyonu’nun yeni yönetimini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Bu yıl ülkemizde gerçekleştirilecek olan Dünya Taekwondo Şampiyonası’nın çok önemli bir organizasyon olduğunu vurgulayan Bakan Atasayan, bu büyük organizasyonun kusursuz yapılabilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ve gerekli desteğin verileceğini açıkladı.

“SAYIŞTAYIN DENETİMLERİ SÜRÜYOR”

Atasayan, bugün bazı gazetelerde yer alan Spor Fonu’ndan bazı kulüplere yasal olmayan yollardan para aktarıldığı yönündeki haberle ilgili olarak ise, Sayıştaylığın Spor Fonu’nu sürekli olarak denetlediğini, halen Sayıştaylığın denetimlerinin devam ettiğini söyledi.

Sayıştaylığın 2010 yılı ile ilgili denetimlerde herhangi bir usulsüzlüğe rastlamadığını, 2011-2012 yılı ile ilgili olarak da denetimlerin sürdüğünü vurgulayan Atasayan, bu denetimlerde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanması halinde gerekli tedbirlerin alınacağını belirterek, bundan kimsenin şüphesinin olmamasını da istedi.

GÖKBİLEN: “DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYORUZ”

Kabulde konuşan KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muaythai Federasyonu’nun Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, oluşturdukları yeni yönetimle bu yılın 24-30 Haziran 2013 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan Dünya Taekwondo Şampiyonası’na yoğun bir biçimde hazırlandıklarını, bu çok önemli organizasyonun kusursuz olması için de devletin ilgili kurumlarından destek istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim