Kuzey Kıbrıs Turkcell, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel T50 kampanyasını açıkladı. 4G destekli Turkcell T50 cihazı, 3 ay boyunca hediye edilen 500 MB internet ile birlikte peşin fiyatına 519 TL’ye satın alınabiliyor


Kuzey Kıbrıs Turkcell, Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu olma özelliği taşıyan ve yoğun ilgi gören ‘akıllı telefon’ T50’yi sevgililer gününe özel bir kampanya ile müşterilerine sunuyor.
“Akıllı telefon pazarının yıldızı T50 aşkınıza özel” diye duyurulan kampanya kapsamında, müşteriler 4G destekli Turkcell markalı T50 akıllı telefonu peşin olarak 519 TL’ye satın alabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “14 Şubat Sevgililer Günü”ne özel kampanyasından Turkcell T50 telefonu alanlar ayrıca 3 ay boyunca 500 MB internete de ücretsiz sahip olabiliyorlar.
2014 yılında Kuzey Kıbrıs Turkcell’in akıllı telefon satışının %50’sini oluşturan T50, birçok ileri kullanım özelliği ile dikkat çekiyor.
Kampanyadan faturalı ve faturasız (kontörlü) Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri yararlanabiliyor.

Tanıtımı Kıbrıs’ta yapılmıştı

150 Megabit hız desteğiyle öne çıkan 4G’li Turkcell T50, hem teknolojisi hem de tasarımıyla T serisinin yıldızı. 4 çekirdekli işlemcisi ve Turkcell kullanıcılarına özel arayüzüyle akıllı telefon deneyimini dört dörtlük yaşatan T50’nin ilk tanıtımı da Kuzey Kıbrıs’ta yapılmıştı.
Turkcell T50, 7,8 milimetrelik ince ve şık tasarımını HD kalitesinde multimedya deneyimi sunan 5 inçlik ekranıyla tamamlıyor. Çok daha güçlü ve hızlı performans için dört çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm 8926 işlemci ile donatılan cihaz, Android’in son versiyonu olan Kit Kat 4.4.2 işletim sistemine sahip. 2300 mAhbatarya ve hızlı şarj özelliği ileTurkcell’lileri yoğun kullanımda bile yolda bırakmıyor.
Turkcell T50, 13 Megapiksel’lik otomatik odaklama özellikli arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde etmeyi sağlıyor. Turkcell T50’de “selfie” çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı. 2 Megapiksel’lik ön kamera yazılımla geliştirilerek en güzel “selfie”ler için ideal hale getirildi.
 
Editör: TE Bilisim