Saat 10:30’da gerçekleşen imza töreninde, sözleşmeye Girne Belediyesi adına Başkan Sümer Aygın, Salih Köroğlu Concstruction Ltd adına ise Gökay Köroğlu imza koydu.

Kent geneli yolların asfaltlanmasını kapsayan ve yaklaşık 90 günde tamamlanacak ihalede yaklaşık 7 bin 150 ton asfalt kullanılacak ve proje 1 milyon 48 bin 700 TL’ye mal olacak.

SÜMER AYGIN

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın yaptığı konuşmada, 16 yıldır görev yapmakta olduğu belediyede bugüne dek kentin altyapısına yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, daha önce kent içi yollarının asfaltlanması yönünde çıktıkları ihaleye ilave bugün yeni bir firma ve yeni bir ihaleye daha çıktıklarını söyledi.

“Artık Girne’de asfaltsız ve çukur yol kalmayacak” diyen Aygın, sözleşme imzaladıkları Salih Köroğlu Consstruction Ltd firmasının, aynı zamanda şu an yapımı çalışması süren Rocks Otel önündeki kaldırım, yol ve kanalizasyon proje çalışmasını yapan firma olduğunu kaydetti.

Salih Köroğlu Consstrution Ltd’in yaptığı işle güven veren bir firma olduğunu ifade eden Aygın, firmadan ihaleyi zamanında tamamlanmasını rica etti.

Ana yollardan başlanacak projeye hafta sonunda Mete Adanır ile Semih Sancar Caddeleri’nden start vereceklerini de belirten Aygın, çalışmalar nedeniyle kent trafiğinde yaşanabilecek sıkıntılar nedeniyle kent halkından özür diledi.

KÖROĞLU

Salih Köroğlu Concstruction Ltd yetkilisi Gökay Köroğlu ise, kaliteli bir şekilde yapacakları projeyi zamanında tamamlayacaklarını söyledi.

Köroğlu, Rocks Otel önünde yapımı süren projenin ise nisan ayı sonunda biteceğini kaydetti. 
Editör: TE Bilisim