Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter, Demokrat Parti Ulusal Güçler Gazimağusa İlçesi Kadın Örgütü’nün düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak, projelerini aktardı ve kadınlarla görüş alış verişinde bulundu.

Ayakta alkışlanarak karşılanan Arter, bu buluşmayı organize eden DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü’ne teşekkür etti.

Üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarının altını çizen Arter, Mağusa’da gezilmedik, gidilmedik ve girilmedik ev bırakmayacaklarını belirterek; “gayretlerimizin karşılığını 29 Haziran gecesi alacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Hayata geçirecekleri projelerine inandığına dikkati çeken İsmail Arter, bu noktada kadınların da desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Arter; “her konuda olduğu gibi belediyelerde de kadınlarımız ve gençlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Ben yapabileceklerime ve projelerime güveniyorum. Aynı derece de siz kadınlara da inancım ve güvenim tam” dedi.

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Kadın Örgütü üyeleri de sorun ve beklentilerini Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter’e aktarırken, Mağusa’nın daha güzel ve yaşanılabilen bir İlçe olmasını istediler.

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Kadın Örgütü’nün Ekor Premier’de düzenlediği bilgilendirme toplantısına DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu’da katıldı.

Konuşmalar sonunda DP Ulusal Güçler Gazimağusa Belediye Meclis Üyesi adayları da hem kendilerini daha yakından tanıtma fırsatı yakaladı, hem de neden aday olduklarını ve projelerinin neler olduğunu paylaştı.

 
Editör: TE Bilisim