Arter, Gazimağusa'nın çeşitli mahallelerine geziler düzenleyerek vatandaşlarla biraraya geldi ve projelerini anlattı. Geziler sırasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı DP-UG Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ile UBP Gazimağusa Milletvekilleri Hamza Ersan Saner, Dursun Oğuz ve Erdal Özcenk de Arter’in yanında yer alarak kendisine destek verdi.
Arter, Hayvan barınağından, otobüs terminaline, imar planından, trafik düzenlemesine ve yollarına, şehrin aydınlatılmasından kültür sanat etkinliklerine, sosyal sorumluluk projelerinden, dünya mirası tarihi eserlerin dünyaya açılmasına, üniversiteyle bütünleşen bir şehir planına kadar bir çok projeleri bulunduğunu ve bu projeleri 29 başlıkta topladıklarını söyledi.

Projeleri “Hayallerle değil,uygulanabilir ve gerçekçi” olarak tanımlayan Arter, halktan alacağı güç ile projeler hayat bulduğu zaman Gazimağusa’da büyük bir değişim yaşanacağını söyledi.

29 Haziran’daki seçimin Gazimağusa’nın değişmesi ve sorunlarından kurtularak geleceği planlı bir kent olmasıyla ilgili olduğunu vurgulayan Arter, halktan alacağı gücün Gazimağusa’nın geleceğini şekillendireceğini belirtti.
Arter,şehrin yıllardır uğradığı ihmale son vermek adına seçimden sonra büyük bir çabayla uğraş vereceklerini belirterek “Gazimağusa’ya evimiz gibi bakacağız” dedi.





 

Editör: TE Bilisim