Genç iş insanı Arslan Group of Companies direktörü Ali Arslan 2020 Eylül ayında kurmuş olduğu Arslan Coin Center LTD şirketi ile büyümeye devam ediyor. Amerika ve Londra sonrası 21 yüz yılın sektörü olarak adlandırılan kripto para alım satım şirketi ile KKTC’de de yatırımlarını sürdüren Ali Arslan geçtiğimiz günlerde Lefkoşa Küçükkaymaklı bölgesine açtığı ikinci ofisi ile tüzel kişilere ve kurumsal şirketlere kripto para alım satım hizmeti veriyor.

Sektörun çok büyük bir pazar olduğuna vurgu yapan Ali Arslan mevcut ekonomik şartlarda mal sahibi olmanın imkânsız hale geldiğini ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'ti devletinin ve halkının bu fırsatı avantaja çevirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Kripto para avantajlarından bahsederken uluslar arası, kişiler arası ticaret ve ödeme sistemi olarak kullanılan kripto para konusunda güvenin ve güvenliğin en üst seviyede olduğu. Avantajları kadar dezavantajlarında olduğu dolandırma riskinin yüksek olduğuna dikkat çekti. Yatırım yapacak kişilerin Arslan, uluslararası şirketler ve yerli firmalar aracılığıyla yatırım yapmaya davet etti .

Editör: Haber Merkezi