Yeniden Doğuş Partisi Bahçeli'de dün düzenlediği kahvaltı şiddetli yağan yağmura rağmen büyük ilgi gördü.

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz, , YDP nin sabah kahvaltılarının büyük ilgi gördüğünü söyleyerek "Amaç elbette iki sokum kahvaltı değil,  amaç bir olduğumuzu,  birlik olduğumuzu dost düşman herkese göstermektir" dedi.

Kahvaltıda konuşan Genel Başkan Arıklı, aylardan beri her hafta düzenlenen bu kahvaltılarda binlerce insanın bir araya gelmesine vesile olan Parti teşkilatına teşekkür etti. Arıklı; "Yağan yağmura aldırmadan  gönül seferberliği çağrımıza uyarak buraya koşan herkese selam olsun" dedi.

Arıklı;"YDP Genel seçimlerden sonra sürekli sahada olan tek partidir. Bizim canlılığımız ölü gibi yatan diğer partileri bile harekete geçirdi. Lakin bakanları ile, bürokratları ile, milletvekilleri ile gidiyorlar ilgi görmüyorlar. Bu Hükümet gelmiş geçmiş en başarısız,  en beceriksiz hükümettir. Şimdi birileri bu hükümeti yıkıp yeni bir hükümet kurmak için kolları sıvamış durumda. Iyi de ne olacak. Giden aynıydı, gelen aynı, gelecek olan da aynı. Gelin adam gibi erken seçime gidelim. Taşlar yerine otursun" dedi.

Bahçeli kahvaltısı daha sonra vatandaşların dilek ve temennilerini dile getirmesi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim