Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı BRT’de 14. Saat programına katılarak enerji politikasında hedeflenenin ne olduğuna yönelik açıklamalarda bulundu. İşte Arıklı’nın söylediklerinden öne çıkan başlıklar:  

“RADİKAL TEDBİRLER ALMAK DURUMUNDAYIZ”

“Biz iş başına geldik. Gerçekten birtakım radikal tedbirler almak durumundayız. Bu radikal tedbirler elbette ki bazı kesimleri rahatsız edecek. Bazı kesimler bize olmazsa ortaklarımıza giderek bizim bu çalışmalarımızı durdurmaya çalışacaklar. Bu yönde endişem elbette var. Şimdi boş durmuyorlar ”….  

“EL-SEN’İ RANT ÇEVRELERİ KARŞIMIZA ÇIKARIYOR”

“Kıb-Tek’te birtakım çalışmalar yapmak istiyoruz. El-Sen’i rant çevreleri karşımıza çıkarmaya çalışıyorlar. Kıb-Tek’deki vurgunu, soygunu durduracağız dedik birileri bundan telaşlandı. Ve El-Sen’i dürterek bizim karşımıza çıkarmaya çalışıyorlar. Bizim El-Sen’le, çalışan işçilerle herhangi bir problemimiz yok. Bizim derdimiz yukarıyla”…  

“ŞİMDİDEN ORTAĞIMIZA MESAJ GÖNDERMEK İSTİYORUM” 

“Dolayısıyla bu konularda şimdiden ortağımızı uyarma değil de ortağımıza bir mesaj göndermek istiyorum. Lütfen biz yeni bir siyasi partiyiz. Yeni iktidara geliyoruz ve idealimizdeki birtakım şeyleri hayata geçirmek istiyoruz. Buna lütfen engel olmayın. İstediğimiz sadece bu"

Editör: TE Bilisim