SerbestÇalışanHekimlerBirliğiBaşkanveyeniyönettimkurulu, SağlıkBakanıFaizSucuoğlu’nuziyaretederek, sağlıksistemindekisorunlarıveçözümönerilerinigörüştü.

SerbestÇalışanHekimlerBirliğiBaşkanıRemziGardiyanoğlu, ülkedekisağlıksistemindeyaşanansorunlaradeğinerek,sorunlarınçözümükonusundabakanlıkilebirliktehareketetmekistediklerinisöyledi.

Gardiyanoğlu, sağlıksistemininyenilenmesikonusundabakanlığınatacağıadımlarıntakipçisiolacaklarını da belirterek, sağlıksistemininülkenin, sosyal, kültürelveekonomikkoşullarıgözönünealınarakhazırlanmasıgerektiğinibelirtti.

SUCUOĞLU

SağlıkBakanıFaizSucuoğluise, sağlıkhizmetlerininbirbütünolduğunuvekamuveözeldiyeayırmadanelealınmasınıdoğrubulduğunusöyledi.

Sucuoğlukedinindeözelsektördengelenbirdoktorolduğunu, dolayısıileözelsektördeçalışandoktorlarınsıkıntılarınıbildiğinisöyleyerekSerbestÇalışanHekimlerBirliğiileişbirliğiiçerisindeçalışmaarzusundaolduklarınıifadeetti.

Sağlıksistemininyenilenmesiilesağlıkkalitesinin de yükseleceğiniifadeedenSucuoğlu,özelsektördeçalışandoktorlarınsistemedahiledilebilmeleriiçinSerbestÇalışanHekimlerBirliği’neönerisunduklarını, kararlarınıdahasonrabakanlığabildireceklerinisöyledi.

Sucuoğlu, sağlıksistemindegenelsağlıksigortasıvedönersermayeninbüyükönemiolduğunaişaretederek, ilgilitümkesimlerindahilolacağıbirsistemkuracaklarınıda sözlerineekledi.
Editör: TE Bilisim