Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve meclis üyesi adayları, LTB Sanayi Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.

Arabacıoğlu ve ekibi ziyaret sırasında, çalışanların sorunlarını dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu, projelerini paylaştı.

Arabacıoğlu, çalışanlarla gerçekleştirdiği sohbetlerde DP’nin muhalefette olmasına rağmen her zaman belediye çalışanlarının yanında olduğuna işaret ederek, olmaya da devam edeceğinin altını çizdi.

LTB çalışanları ve Lefkoşa halkı ile el ele vererek sorunların çözümü konusunda hep birlikte hareket edeceklerini, sorunları birlikte çözeceklerini söyleyen Mustafa Arabacıoğlu, “Tek amacımız bir yıl içinde LTB’nin sürdürülebilir bir noktaya geldiğini göstermek, KKTC ve Kıbrıs Türk Halkı’nı hak ettiği Başkente kavuşturmak. Şu anda maaşınızı alamıyorsunuz. Borcundan dolayı şu anda elektriğiniz de yok. Çalışma şartlarınızı da el birliği ile iyileştireceğiz ” dedi.

Arabacıoğlu ve ekibi daha sonra Terminal’i ziyaret ederek, şoförlerle görüştü.

Görüşmede, Terminal’in ve şoförlerin sıkıntıları hakkında detaylı bilgi alan heyet, Terminal’in çağdaş bir yapıya kavuşmasını sağlayacak yöntem ve projelerle ilgili şoförlerle görüş alışverişinde bulundu.

Arabacıoğlu görüşmede yaptığı konuşmasında, 14 aylık dönemde tüm imkânları kullanarak, şoförlerin sorunlarını aşmak için çalışacaklarının sözünü verdi. 

Editör: TE Bilisim