ÖZEV’e gerçekleştirilen ziyaret sırasında Vakıf Genel Müdürü Ersin Görsay ile görüşerek, ÖZEV Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alan Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, ayrıca yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.
Mustafa Arabacıoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, farklı gelişen bireylere dünya standartlarında özel eğitim ve rehabilitasyon olanağı yaratma amacıyla kurulan ÖZEV’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, ÖZEV yönetici ve çalışanlarını toplumsal sundukları değerli hizmetlerden ötürü kutladı.
ÖZEV’in toplumsal bir proje olup toplumun her kesiminin katkısına ve ilgisine ihtiyaç duyduğuna işaret ederek, LTB Başkanı seçildiğinde Vakıf ile her türlü işbirliğini yaparak, gereken katkıyı sağlayacaklarının sözünü verdi.
Aday olduğu ilk günden beri personel durdurmasına gitmeyeceğini, ancak çeşitli personele çeşitli görevlendirmelerde bulunacağını anlatan Arabacıoğlu, “Bazı personelleri sivil toplum amaçlı kullanmayı düşünüyoruz. Fazla personelden buraya da aktarma yapacağız. Bundan daha iyi amaç olamaz. Bu projemiz Ortopedik Özürlüler Derneği için de geçerlidir” şeklinde konuştu.
ERSİN GÖRSAY: “LEFKOŞA’DA DEĞİŞİM ŞART. BAŞARILAR”
ÖZEV Genel Müdürü Ersin Görsay ise konuşmasında, vakfın çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, LTB ile çeşitli çalışmalar yapılabileceğine işaret etti.
Görsay, farklı gelişen bireylere yönelik görevleri olduğunu ifade ederek, LTB’nin farklı gelişen bireylere yönelik projeler üretmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Lefkoşa’da değişimin şart olduğunu da söyleyen Görsay, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, Arabacıoğlu ve ekibine başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim