Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, bakanlık ve dairelere başlattıkları doğru dürüst Lefkoşa iğçin neler yapılacak bilgilendirme ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 Bu bağlamda Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı ziyaret eden Arabacıoğlu ve ekibi, tüm odaları tek tek gezerek çalışanlarla sohbet etti, doğru dürüst Lefkoşa için yapacakları hakkında bilgi verdi.

Lefkoşalı’nın yaşam kalitesini yükseltmek ve modern belediyecilik anlayışını ülkeye kazandırmak için neler yapılabileceği hakkında çalışanlarla görüş alışverişinde de bulunan Arabacıoğlu ve ekibine çalışanlar başarılar diledi.

 Arabacıoğlu ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, çalışanlardan Doğru Dürüst Lefkoşa için neler yapacaklarını anlattıkları programı okumalarını isteyerek, “Doğru dürüst Lefkoşa için yapacak çok işimiz var. Ekibim ve ben halkımızın dürüst siyasete vereceği destek ile 14 ay gibi kısa bir sürede LTB’yi kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir yapıya kavuşturacağız. Ülkemize Demokrat Parti olarak yeni bir siyasi anlayış getireceğiz, bu anlayış ile dürüst, şeffaf, ilkeli ve adaletli bir yönetim sistemini LTB’de kuracağız. Bu değişim ile Lefkoşa’mız bir daha o kötü günlerine asla yeniden dönmeyecek. Lefkoşalı, beni ve partimi seçtiği için değil, Lefkoşalı olduğu için verilecek hizmetten eşit yararlanacaktır” dedi.

 

Editör: TE Bilisim